Blog

OneNote met een vleugje Excel?

Tom Ysewyn
|

Klaar voor 2 gloednieuwe OneNote tips? Lees dan zeker deze blog post.

Een spreadsheet met alle functionaliteiten van Excel? Ook dat kan in OneNote!

Je kan een nieuwe spreadsheet aanmaken of een bestaande spreadsheet aan je pagina toevoegen door in het lint te navigeren naar Insert en dan voor Spreadsheet te kiezen.

Je cijfers in kaart met OneNote

Heb je geen nood aan de volledige functionaliteit van Excel, maar wil je snel een berekening maken? Typ de bewerking dan gewoon uit, plaats het teken “is gelijk aan” en druk spatie. Zo vult OneNote de melding “125*452+54-8= ” bijvoorbeeld makkelijk voor je aan met de cijfers “56 546”. Dat dit nu ook nog eens de juiste oplossing van de bewerking is, daarvan gaan de meeste harten sneller slaan!

Heb je onze eerste tips gemist? Neem dan zeker een kijkje op mijn pagina. Wil je je nog meer verdiepen in digitaal notuleren? Dat kan met onze OneNote-opleidingen.

Tot de volgende tip!

Bewaren

Bewaren

Tom Ysewyn

Written by

Thanks to his many years of experience as a Microsoft Office instructor, Tom Ysewyn has the answer to all your questions. Speaking to large groups of people is what he enjoys most. Whether it's about Office, SharePoint, xHTML, SQL or VB.net, with his impassioned explanations our Xylos Learning Consultant will awaken the enthusiasm in you, to the extent that you will want to set to work immediately to apply your newly acquired knowledge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *