Blog

OneNote: schakel een hulplijn in bij dynamische meetings

Tom Ysewyn
|

Zoals beloofd ben ik er weer, met de volgende OneNote-tip voor de pro in wording. Heb je onze eerste tip gemist? Neem dan zeker een kijkje op mijn pagina. Here we go…

Springen ze in de vergadering van de hak op de tak? Roep een hulplijn in!

Het klinkt je wellicht bekend in de oren: je typt tijdens een vergadering vlijtig verder aan het verslag en plots gaat de discussie gewoon te snel om al notulerend te kunnen volgen. In dat soort gevallen kan je altijd een ingebouwde hulplijn in OneNote gebruiken: neem de conversatie gewoon op en verwerk het audiobestand later in uw notities.

 In de Insert-tab in het lint vind je de knoppen ‘Record Audio‘ en ‘Record Video‘ terug. Wanneer het tempo van de discussie de hoogte in schiet, klik je gewoon snelop de knop ‘Record Audio’. Wanneer je klaar bent met opnemen, volstaat het om op de Stop-knop te klikken. Het audiobestand wordt, vergezeld van een melding van het opnametijdstip, als attachment aan je notities toegevoegd. Laat de aanwezigen dus maar verder razen; je hebt achteraf rustig de tijd om je notities aan te vullen.

xylos_blog_onenote_tip_screenshot_buttons

 

 

 

 

Meer leren over OneNote? Neem dan zeker ook eens een kijkje naar onze OneNote-opleidingen.

Tot de volgende tip!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tom Ysewyn

Written by

Thanks to his many years of experience as a Microsoft Office instructor, Tom Ysewyn has the answer to all your questions. Speaking to large groups of people is what he enjoys most. Whether it's about Office, SharePoint, xHTML, SQL or VB.net, with his impassioned explanations our Xylos Learning Consultant will awaken the enthusiasm in you, to the extent that you will want to set to work immediately to apply your newly acquired knowledge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *