Blog

Efficiënt vergaderen met OneNote: laat de tool het werk doen

Tom Ysewyn
|

Je wil de namen van aanwezigen op de vergadering toch niet zélf uittikken?

Een vergadering start steevast met een druk moment voor diegene die het notuleren op zich neemt. Die drukke fase waarin je als een gek alle details van de vergadering opschrijft en een lijst maakt van wie aan- of afwezig is, wordt dankzij OneNote herleidt tot een paar muisklikken.

De knop Meeting Details in de Home-tab van het lint toont je een kort overzicht van alle geplande vergaderingen van de dag. Je kan natuurlijk ook vergaderingen op andere momenten kiezen door het laatste item in het menuutje te selecteren. Eenmaal je de juiste vergadering hebt aangeklikt, verschijnt alle gewenste info in je notitiepagina. Klik nu nog snel de selectievakjes aan van wie aanwezig is en het digitaal notuleren kan beginnen!

Nog meer van die handige tips ontdekken? Schrijf je in voor één van onze OneNote-opleidingen en hou zeker ook mijn blog in de gaten!

Een specifieke vraag of nood aan een opleiding op maat? Neem daarvoor contact op met mijn Learning-collega’s.

Tot de volgende tip!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tom Ysewyn

Written by

Thanks to his many years of experience as a Microsoft Office instructor, Tom Ysewyn has the answer to all your questions. Speaking to large groups of people is what he enjoys most. Whether it's about Office, SharePoint, xHTML, SQL or VB.net, with his impassioned explanations our Xylos Learning Consultant will awaken the enthusiasm in you, to the extent that you will want to set to work immediately to apply your newly acquired knowledge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *