Blog

Microsofts visie op intelligente communicatie

Kristof Maes
|

De roadmap van Microsoft Teams is er

Ongeveer een maand geleden zaten we op de eerste rij van Microsoft Ignite om je op de hoogte te brengen van de nieuwe plannen van Microsoft voor intelligente communicatie en voor de overstap van Skype voor Bedrijven Online naar Microsoft Teams. Dit wordt de belangrijkste client om te communiceren en samen te werken in Office 365. Meer informatie vind je in onze vorige blogpost.

Deze week hebben we meer nieuws over de roadmap van Microsoft Teams en de migratie van de (belangrijkste) Skype voor Bedrijven Online-functies.

Hoe ziet de roadmap voor de migratie van Skype for Business Online-functies naar Microsoft Teams eruit? In de volgende tabellen geven wij je een overzicht.

Nu

Teams Roadmap today

Komende weken

Team Roadmap next weeks

Eerste maanden van 2018

Teams Roadmap begin 2018

Midden 2018

Teams Roadmap midden 2018

Eind 2018

Teams Roadmap eind 2018

Eén ding staat vast: de komende maanden zien er alvast spannend uit! En met het oog op de vorige inzichten kunnen we alvast plannen maken voor de (side-by-side) migratie van Skype for Business Online naar Microsoft Teams. We kunnen ook beginnen brainstormen over een hybride opstelling met Skype for Business Server (incl. volledige vervanging van Enterprise Voice/PBX en geavanceerde integratie van oplossingen van derden, zoals een contactcentrum, receptionist/bediende, gesprekken opnemen, …) en intelligente communicatie/samenwerking via Microsoft Teams.

Als gecertificeerd Microsoft Cloud-partner leggen we dit traject met plezier samen met jou af.

 

Meer over Microsoft Teams:

 

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Inia maakt deel uit van de Xylos Groep en is een Belgische ICT-dienstverlener. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van Unified Communications-, beveiligings- en netwerkoplossingen. Al meer dan tien jaar lang is Inia een toonaangevende systeemintegrator die werkt met Microsoft UC en Enterprise/Cloud Voice-implementering.

 

Kristof Maes

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *