Blog

Deel je notities met je collega’s dankzij OneNote

Tom Ysewyn
|

Hier ben ik weer met een nieuwe OneNote-tip! We zetten het jaar 2018 meteen goed in dus. De vorige tips gemist? Check dan zeker mijn blogpagina.

Sharing is caring

Eén van de grote voordelen van een digitale notitieblok is dat je het makkelijk kan delen. Deel je inzichten met je collega’s door te kiezen voor ‘File’ en vervolgens voor ‘Share’. Je kan de mailadressen opgeven van de gelukkigen en een eenvoudige klik op de knop ‘Share’ doet de rest.

Opgelet: vergeet niet te checken of je je collega’s lees- of schrijfrechten wil geven. Dat doe je door de juiste optie te kiezen in het menuutje rechts van het adresboek. Belangrijk is tevens te weten dat je je notitieblok wel dient op te slaan op een online locatie. OneDrive lijkt ons daar de ideale oplossing voor!

 

Je OneNote-kennis eens stevig aanscherpen? Schrijf je dan in voor één van onze opleidingen! Breng zeker ook je collega mee, dan geniet je van de groepskorting.

Wil je een opleiding op maat van jouw bedrijf? Contacteer dan mijn collega’s van het Learning Team.

 

Tot de volgende tip!

Tom Ysewyn

Written by

Thanks to his many years of experience as a Microsoft Office instructor, Tom Ysewyn has the answer to all your questions. Speaking to large groups of people is what he enjoys most. Whether it's about Office, SharePoint, xHTML, SQL or VB.net, with his impassioned explanations our Xylos Learning Consultant will awaken the enthusiasm in you, to the extent that you will want to set to work immediately to apply your newly acquired knowledge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *