Blog

OneNote tip: Verander je notities in Wiki-pagina’s

Tom Ysewyn
|

Een nieuwe maand, een nieuwe OneNote tip. In de vorige tip leerden we je hoe je screenshots aan je OneNote-notities kan toevoegen. Nu leggen we de focus op efficiënt werken. Klaar om bij te leren? Here we go…

Wiki is Hawaïaans voor snel, vlug, beweeglijk. Wil je sneller dan een beweeglijke Hawaïaanse kunnen navigeren tussen je notitiepagina’s zodat je vlotter die welverdiende vakantie in Hawaï kan boeken? Plaats de titel van de pagina waarnaar je wilt linken dan tussen twee vierkante haakjes. Typ bijvoorbeeld “[[Training OneNote]]” en je zal merken dat de vierkante haakjes niet worden weergegeven. De tekst tussen de haakjes is plots een link geworden die verwijst naar de pagina met die titel. Indien deze pagina niet bestond, maakt OneNote de bladzijde zelfs vliegensvlug voor je aan! Dat is pas “wiki”!

Nog meer van die handige tips ontdekken? Schrijf je in voor één van onze OneNote-opleidingen en hou zeker ook mijn blog in de gaten!

Een specifieke vraag of nood aan een opleiding op maat? Neem daarvoor contact op met mijn Learning-collega’s.

Tot de volgende tip!

Tom Ysewyn

Written by

Thanks to his many years of experience as a Microsoft Office instructor, Tom Ysewyn has the answer to all your questions. Speaking to large groups of people is what he enjoys most. Whether it's about Office, SharePoint, xHTML, SQL or VB.net, with his impassioned explanations our Xylos Learning Consultant will awaken the enthusiasm in you, to the extent that you will want to set to work immediately to apply your newly acquired knowledge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *