Blog

Hoe polls afnemen tijdens je Skype-meeting?

Carolien Rombauts
|

Klaar om af te stappen van de traditionele manier van meetings? Skype-meetings hebben tal van voordelen! Denk maar aan de tijd of mogelijke file die je bespaart om alle partijen op hetzelfde tijdstip en dezelfde locatie te krijgen. En wie zegt dat Skype-meetings niet even interactief kunnen zijn? Je kan namelijk de poll-functionaliteit gebruiken. Zo krijg je zicht op de feedback van je deelnemers!

How-to-Poll?

  • Belangrijk om te weten: Je kan een vraag formuleren met maximaal 7 verschillende antwoorden.
  • In het vergadervenster, klik je op de ‘Presenteren’-knop, daarna klik je op ‘Meer’, en dan klik je op ‘Poll’.
  • In het venster ‘Aanmaken Poll’, tik je een naam in voor je poll, alsook een vraag en de verschillende antwoorden. Daarna klik je op de knop ‘Aanmaken’.
  • De Poll-pagina wordt geopend tijdens de meeting en de resultaten worden getoond aan iedereen als de deelnemers van de vergadering een keuze maken.
  • Met de Poll-acties kan je je poll beheren, zoals openen, sluiten, wijzigen, tonen of verbergen van de resultaten.

Gelukt? Of gaat er iets niet goed? Laat het ons zeker weten via de comments hieronder!

Meer leren over de mogelijkheden die Skype for Business jou te bieden heeft? Schrijf je dan in voor onze Smart Digitals’ Day: Optimaal Digitaal op donderdag 15 maart. Op een halve dag laten we zien hoe je optimaal digitaal kan zijn, en dat met de tools die je vandaag beslist al in huis hebt! Je stelt je eigen programma samen op basis van 2 reeksen met telkens drie simultane sessies.

Carolien Rombauts

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *