Blog

Notities beveiligen in OneNote, hoe doe je dat?

Tom Ysewyn
|

Je deelt je notitieblok. Fijn! Maar misschien wil je niet alle informatie delen? Ga in dat geval naar de pagina die je wil beveiligen en kies in het lint voor de Review tab en vervolgens voor Password. Er verschijnt een extra venster rechts van je notities en daar kies je voor Set Password. Typ tweemaal het door jouw gekozen wachtwoord in en klik daarna in het venster aan de rechterkant op Lock All. Je pagina is verzegeld voor wie het juiste wachtwoord niet bezit!

Wil je je OneNote-kennis eens goed aanscherpen? Schrijf je dan in voor onze halfdaagse opleiding ‘Smart Digitals’ Day: Optimaal digitaal’ op donderdag 15 maart. Daarnaast ontdek je ook tijdens onze open opleiding wat OneNote nog meer in zijn mars heeft. Kies de gewenste datum & locatie en schrijf je in!

 

Wist je trouwens dat je korting krijgt als je samen met je collega(‘s) inschrijft?

En dat je gebruik kan maken van de KMO-portefeuille plus nog enkele andere opleidingssubsidies? Tal van mogelijkheden om voordeliger op opleiding te gaan dus.

 

Tot binnenkort?

Tom Ysewyn

Written by

Thanks to his many years of experience as a Microsoft Office instructor, Tom Ysewyn has the answer to all your questions. Speaking to large groups of people is what he enjoys most. Whether it's about Office, SharePoint, xHTML, SQL or VB.net, with his impassioned explanations our Xylos Learning Consultant will awaken the enthusiasm in you, to the extent that you will want to set to work immediately to apply your newly acquired knowledge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *