Press release (Dutch) | Xylos bekrachtigt ambities met locatie in West-Vlaanderen.

Kortrijk, 22 juni 2022 – IT-bedrijf Xylos, specialist in Cloud- en moderne werkplektechnologie, biedt zijn medewerkers vanaf nu ook werkruimte in Hangar K, in Kortrijk. 

IT-talent aantrekken met flexibiliteit

Xylos-kantoren waren al te vinden in Antwerpen, Brussel, Gent en Herentals. Vanaf nu kunnen Xylos-collega’s ook terecht in een andere belangrijke Vlaamse centrumstad.

“We geven onze medewerkers graag zoveel mogelijk flexibiliteit. Remote working speelt een belangrijke rol. Xylos-kantoor- en vergaderruimtes op verschillende locaties aanbieden evenzeer”, zegt Director of People, Nathalie Vermassen.

De IT-integrator wil dit jaar graag een dertigtal nieuwe collega’s aantrekken. Met de nieuwe werkplekken heeft het alvast weer een extra troef in handen om (West-Vlaams) IT-talent te verleiden.

Digitale ambities van ondernemingen in West-Vlaanderen waarmaken

Dat Xylos in West-Vlaanderen kiest voor de locatie bij Hangar K is geen toeval. Vorige maand stond Xylos nog mee aan de wieg van <EdTech/Station>: Vlaamse incubator voor digitale transformatie en B2B-innovatie rond leertechnologieën. Daar is Hangar K ook de thuisbasis voor.

“We zijn helemaal weg van het innovatieve kader hier. Xylossers laten zich graag prikkelen door een creatieve omgeving. Dat zorgt voor frisse ideeën en oplossingen om organisaties te helpen digitaliseren en moderniseren. We zijn blij om op een plek als deze in het West-Vlaamse ondernemerslandschap aanwezig te zijn.” aldus Xylos CEO, Patrick Leysen.

Over Xylos

Xylos is een vooruitstrevende IT-speler op de Belgische markt. Met zijn expertise houdt het mensen en organisaties digitaal fit en veilig. Het slaagt daarin dankzij bijna 40 jaar ervaring in implementatie van technologie en het daarbij begeleiden van eindgebruikers en IT’ers.

Het bedrijf staat bekend om zijn bijzondere focus op menselijke progressie en change management. Xylos biedt een combinatie van IT-gerelateerde opleidingen, digital coaches, maar ook digitale leerproducten- en platformen (o.m. OASE en InviQta).

De nadruk op mensen staat ook centraal in de strategische begeleiding van klanten. Xylos zorgt steeds dat zij hun technologie volledig afstemmen op fundamentele en toekomstgerichte noden en behoeften.

Meer te weten komen over deze aankondiging?

Contacteer ons. 

Meer te weten komen over jobs bij Xylos?

Dat doe je hier.

The sense and nonsense of passwords
Days of the Defenders: great partnerships come with great learning opportunities.
Menu

Community event - 17/10/2023
Back-up & Disaster recovery: Uitdagingen en oplossingen

X