Press release (Dutch) | Xylos lanceert in samenwerking met BlueVoyant een Ransomware Detection & Response oplossing in België.

BRUSSEL, 20 juli 2022 – Xylos, een gevestigd Belgisch technologie-consultancybedrijf met 250 IT-experts, heeft een nieuw partnership aangekondigd met BlueVoyant. Dat is een toonaangevend bedrijf voor interne en externe cyberveiligheid, uit de Verenigde Staten. Samen zullen ze, om de cyberbeveiliging van organisaties in België te versterken, Managed Detection & Response (MDR) diensten leveren.

24/7 opsporen, melden en reageren

De Managed Detection & Response (MDR)-oplossing biedt een end-to-end IT-serviceportfolio, gericht op security. Dat betekent onder meer: implementatie op maat van Microsoft-beveiligingstools, doorlopend beheer en onderhoud, en 24/7 MDR. Dit alles beschermt organisaties tegen cyberdreigingen en resulteert in een constante verbetering van hun veiligheidsbeleid.

Ransomware-aanvallen: de vraag is niet of ze er aankomen, maar wanneer.

Ransomware is uitgegroeid tot één van de belangrijkste bedreigingen voor organisaties op gebied van veiligheid. Dat komt onder meer omdat de toegenomen digitale communicatie en samenwerking meer kwetsbaarheden blootstelt. Verantwoordelijken voor veiligheids- en risicobeheer staan tegenwoordig voor heel wat keuzes en vraagstukken. Hoe moeten ze hun beveiligingsactiviteiten opbouwen en onderhouden?

“Organisaties van A tot Z ontzorgen op het vlak van digitale cybersecurity betekent uiteraard dat we bedreigingen 24/7 opsporen, melden en behandelen.”, zegt Koen Hautekeete, Chief Technology Officer van Xylos. “BlueVoyant biedt ons een ultranauwkeurig en geconsolideerd zicht op cyberveiligheidsbedreigingen. Dat stelt ons in staat om voor vlijmscherpe detectie en analyse van incidenten te zorgen.”

Lokale aanwezigheid: toegang tot wereldwijde cyberveiligheidsexpertise

“Dankzij deze samenwerking krijgt Xylos toegang tot de diepgaande security knowhow van BlueVoyant,” zegt BlueVoyant Country Director België en Luxemburg, Steve Dierckens “We beschikken over de beste (en eigen) veiligheidswaarschuwingsregels, dreigingsintelligentie, automatisering en artificiële intelligentie (AI) over de hele wereld. Ik ben bijzonder blij dat we in België samenwerken met Xylos om de cyberweerbaarheid van lokale organisaties te versterken”.

Daarnaast zal Xylos BlueVoyant Terrain aanbieden, ofwel 3PR (Third-Party Cyber Risk Management): een van A tot Z beheerde oplossing die pijlsnel kritieke problemen rond cyberbeveiliging identificeert en oplost. En daarbovenop BlueVoyant Sky: ook bekend als DRP (Digital Risk Protection). Dat spoort cyberdreigingen op en elimineert ze voor er een impact is op bedrijven en hun klanten.

Het partnership tussen Xylos en BlueVoyant zal bijdragen tot de realisatie van het Belgische AmBEtion-plan dat Microsoft in 2021 lanceerde en dat van België een van de minst kwetsbare landen van de EU wil maken tegen 2025.

Over Xylos

Xylos, een familiaal bedrijf dat werd opgericht in 1983 in België, is een toonaangevende leverancier van data security-oplossingen en technologie. Het biedt expertise in hybrid cloud systemen en moderne werkplekoplossingen. Xylos migreert, beheert en beschermt data om samenwerking op de digitale werkplekken van organisaties te beveiligen. Xylos heeft 250 experts in dienst.

Bezoek www.xylos.com/what-we-do/secure-workplace/

Over BlueVoyant

BlueVoyant brengt interne en externe cyberverdedigingsmogelijkheden samen in een resultaatgericht, cloud-native platform genaamd BlueVoyant Elements™. Elements monitort uw netwerk, endpoints, attack surface en supply chain, maar ook het open, deep en dark web voor kwetsbaarheden, risico’s en bedreigingen. Het onderneemt actie om uw bedrijf te beschermen, door gebruik te maken van zowel machine learning-gestuurde automatisering als door mensen aangestuurde expertise. Elements kunnen worden ingezet als onafhankelijke oplossingen of samengebracht tot een full-spectrum cyberverdedigingsplatform. BlueVoyant’s benadering van cyberveiligheid draait om drie belangrijke pijlers – technologie, telemetrie en talent – die ijzersterke cyberverdedigingscapaciteiten leveren aan meer dan 700 klanten over de hele wereld.

Bezoek www.bluevoyant.com.

Meer informatie over deze aankondiging?

Contacteer ons. 

How do you boost employee wellbeing?
3 things we took away from Microsoft Inspire 2022
Menu

Community event - 17/10/2023
Back-up & Disaster recovery: Uitdagingen en oplossingen

X