Proef ons aanbod

Werk samen met onze experten aan projecten bij klanten. Je maakt kennis met verschillende technologieën en kiest zelf waarin je wil doorgroeien.

Train je skills

Schaaf je technische vaardigheden en soft-skills bij én behaal certificaten. Je volgt verschillende trainingen zodat je zelfverzekerd aan de slag kan.

Verdien je boterham

Start je eerste job! Je krijgt tijdens je deelname aan het programma onmiddellijk een competitief startersloon inclusief bedrijfswagen en leuke extra’s.

"Xylos is een toonaangevende IT dienstverlener. Wij hebben een passie voor nieuwe technologieën en zijn gekend voor de kwaliteit van onze diensten. We erkennen de meerwaarde van jong talent en investeren daarom sterk in hun ontwikkeling."

Neem alvast een kijkje achter de schermen.

Getuigenissen

Hieronder vind je enkele getuigenissen van onze Youngsters uit de vorige editie van het Inspire Young Graduates Program @ Xylos:

Alexander Verhaegen (21 j.)
Cloud Consultant

Ik ben vorig jaar gestart bij Xylos en heb deelgenomen aan het Inspire Young Graduates program.

Gedurende 3 maanden heb ik bijna dagelijks een opleiding gehad om zo mijn kennis wat bij te schaven. De opleidingen varieerden van soft skills zoals helpdeskvaardigheden tot meer geavanceerde onderwerpen als ITIL en Powershell. Het leuke hieraan is dat de meeste lesgevers “gewone” werknemers van Xylos zijn. Hierdoor kom je wat meer over hen te weten en tegelijk leer je meer en meer waar Xylos allemaal mee bezig is. Deze opleidingen waren een goede overgang om het school- en studentenleven achter mij te laten. En na drie maanden kan het echte werk dan beginnen. Ik ben begonnen bij het Cloud-team. Hier kom ik in aanraking met Azure en IoT. Deze technologieën zorgen ervoor dat ik nog dagelijks nieuwe dingen bijleer.

Nicholas Jonckheere (24 j.)
SharePoint Consultant

Het Young Graduates Programma van Xylos is een unieke opportuniteit voor iedereen die aan de slag wil gaan in een dynamische organisatie die steeds mee is met de laatste trends op de markt. Het biedt opportuniteiten voor jongeren die al perfect weten welke richting ze uit willen, maar biedt ook de mogelijkheid aan diegene die nog twijfelen. Tijdens het programma maak je namelijk kennis met alle domeinen waarin Xylos actief is en kan je nog kiezen welke richting je uit wil. De werknemers bij Xylos zijn zeer enthousiast en zijn steeds bereid om te antwoorden op al je vragen waardoor je in heel korte tijd bijzonder veel bijleert.

 

Vacatures

Young Graduate IT

Voltijds / Xylos Antwerpen

Maak van je passie je beroep!

Bij Xylos zijn we er van overtuigd dat jong talent voor een organisatie een belangrijke meerwaarde betekent en daarom investeren we ook dit jaar in het Inspire Young Graduates Program. Een stevige praktische opleiding die jou in een mum van tijd omtovert tot een echte professional.

Is het einde van jouw opleiding bijna in zicht of ben je net afgestudeerd? Kan je alvast niet meer wachten om aan jouw eerste werkervaring te beginnen? Ambieer je een carrière in de IT wereld? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres!

Een baan met toekomst

Klinken technologieën zoals Azure, Powershell, Citrix, Exchange, O365, VMware, IoT, Skype for Business, en zóóóveel meer jou als muziek in de oren?
Dan kan je bij ons, gedurende een periode van 3 maanden, klaargestoomd worden voor het “echte leven” als IT-er. Wat kan je verwachten?

  • Je leert van en wordt door onze experten voldoende begeleid en opgevolgd
  • Je werkt en streeft samen met andere Young Graduates naar een doel
  • Je krijgt verschillende trainingen en de mogelijkheid tot het behalen van certificaten
  • Dankzij ons breed basispakket maak je kennis met verschillende technologieën en zo kan je zelf nog mee bepalen in welke richting je wil doorgroeien: Intelligent Cloud, Mobile, IoT/Big Data, systeembeheer, O365, ... 
  • Je volgt een reeks soft-skills trainingen waardoor je zelfverzekerd met je eerste projecten aan de slag kan
  • Tijdens het programma doe je natuurlijk ook hands-on ervaring op intern of bij onze klanten.

Nadien ben je van A-Z betrokken bij onze verschillende projecten en/of IT-supportactiviteiten bij onze klanten. 

Lees meer

Solliciteer voor deze job