PROEF ONS AANBOD

Werk samen met onze experten aan projecten bij klanten. Je maakt kennis met verschillende technologieën en kiest zelf waarin je wil doorgroeien.

TRAIN JE SKILLS

Schaaf je technische vaardigheden en soft-skills bij én behaal certificaten. Je volgt verschillende trainingen zodat je zelfverzekerd aan de slag kan.

VERDIEN JE BOTERHAM

Start je eerste job! Je krijgt tijdens je deelname aan het programma onmiddellijk een competitief startersloon inclusief bedrijfswagen en leuke extra’s.

Ik schrijf me in

Vind hier meer informatie.

 

Getuigenissen

Hieronder vind je enkele getuigenissen van onze Youngsters uit de vorige editie van het Inspire Young Graduates Program @ Xylos:

Alexander Verhaegen (21 j.)
Cloud Consultant

Ik ben vorig jaar gestart bij Xylos en heb deelgenomen aan het Inspire Young Graduates program.

Gedurende 3 maanden heb ik bijna dagelijks een opleiding gehad om zo mijn kennis wat bij te schaven. De opleidingen varieerden van soft skills zoals helpdeskvaardigheden tot meer geavanceerde onderwerpen als ITIL en Powershell. Het leuke hieraan is dat de meeste lesgevers “gewone” werknemers van Xylos zijn. Hierdoor kom je wat meer over hen te weten en tegelijk leer je meer en meer waar Xylos allemaal mee bezig is. Deze opleidingen waren een goede overgang om het school- en studentenleven achter mij te laten. En na drie maanden kan het echte werk dan beginnen. Ik ben begonnen bij het Cloud-team. Hier kom ik in aanraking met Azure en IoT. Deze technologieën zorgen ervoor dat ik nog dagelijks nieuwe dingen bijleer.

Nicholas Jonckheere (24 j.)
SharePoint Consultant

Het Young Graduates Programma van Xylos is een unieke opportuniteit voor iedereen die aan de slag wil gaan in een dynamische organisatie die steeds mee is met de laatste trends op de markt. Het biedt opportuniteiten voor jongeren die al perfect weten welke richting ze uit willen, maar biedt ook de mogelijkheid aan diegene die nog twijfelen. Tijdens het programma maak je namelijk kennis met alle domeinen waarin Xylos actief is en kan je nog kiezen welke richting je uit wil. De werknemers bij Xylos zijn zeer enthousiast en zijn steeds bereid om te antwoorden op al je vragen waardoor je in heel korte tijd bijzonder veel bijleert.

 

Neem alvast een kijkje achter de schermen.

Hoe Xylos het verschil maakt

Xylos, ik ben er klaar voor

Xylos, ik ben er klaar voor