Aanbod opleidingen

Xylos Learning: van opleidingen tot Digital Coaches tot OASE

Open opleidingen, incompany opleidingen en webinars zijn maar drie van de soorten IT-opleidingen die Xylos biedt. Je kan ook de hulp van onze Digital Coaches inroepen. Op die manier hoeft je medewerker geen volledige dag op opleiding te gaan, maar kan hij zijn vragen ad hoc aan de Digital Coach stellen. Snel en efficiënt.

Je medewerkers kunnen ook zelf het antwoord zoeken op al hun Office-vragen dankzij OASE. Dat is een platform met how to-filmpjes over de verschillende Office 365-tools. Een aanrader voor bedrijven die naar Office 365 migreren.

Onze Learning Consultants staan ook op andere vlakken voor je klaar. Wil je een screening van het kennisniveau van je medewerkers zodat je hen zo efficiënt mogelijk kan opleiden? Wil je je Office-templates aan ons overlaten? Wil je een screening van je Word-documenten op efficiëntie en opbouw? Wil je inzicht in je business krijgen met een Power BI Consultant? Wil je bepaalde taken en complexe werkboeken automatiseren met Excel VBA? Alles kan. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je zo snel mogelijk een Learning Consultant boeken? Laat het ons zeker weten.

Ik wil jullie contacteren

Vragen?

Bel of mail naar Inès Vansteenkiste

+32 2 264 13 20 
xylos@xylos.com

OASE: Office & Office 365 op jouw maat

Met ons online videoplatform OASE ben je altijd mee met veranderingen in Office & Office 365 en krijg je ze in een mum van tijd onder de knie.

Korting

MEERDERE DEELNEMERS
Als je meer dan één medewerker voor dezelfde opleiding op dezelfde datum inschrijft, krijg je een korting:

  • Vanaf 2 werknemers: 15% korting op de 2de inschrijving
  • Vanaf 3 of meer werknemers: 15% korting op de 2de inschrijving en 40% op de rest

Meest gekozen opleidingen