Outlook: verzending van een e-mail uitstellen

Als Project Coördinator voor de Open Opleidingen bij Xylos is het mijn taak om verschillende collega's op de hoogte te houden van de lopende acties en projecten. Ik maakte daarom zonet naar goede gewoonte mijn mailtje op met de stand van zaken. Echter heb ik tegen vrijdag nog wat nieuwe items te melden. Dus stelde ik me de vraag of 'nu' het beste moment is om dat ene update-mailtje te sturen, we krijgen immers al zoveel mailtjes. Mijn bericht is verzendklaar maar ik wil het uitsturen ervan toch uitstellen.

Ken je dat dilemma? Dan heeft Outlook daar een handige functionaliteit voor: de uitsteloptie! Zo ga je te werk:

Voor je het bericht verzendt, ga je naar "Opties/Options" - "Bezorging uitstellen/Delay Delivery", daar vink je "Niet bezorgen vóór/Do not deliver before" aan en vul je de datum en het uur aan. Hierna klik je gewoon op "Verzenden". No stress, je e-mail gaat pas buiten op het moment dat jij hebt ingesteld. Handig toch?

 

Meer leren over slim werken met Outlook? Check dan deze blog post of schrijf je in voor onze Outlook-opleidingen.

Tot de volgende tip!

 

Deel dit blogbericht

Also interesting for you

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd.